Tilmeldingen til børnedyrskuet ved Aulum Dyrskue 10. august 201 er endnu ikke åben

Du kan tilmelde din hamster, kanin, hund, kat, kylling eller noget helt andet til børnedyrskuet hvis du er under 14 år. Det er helt gratis at tilmelde dig til børnedyrskuet, og du skal blot udfylde tilmeldingsskemaet her på siden fra den 1. maj.

På Aulum Dyrskue får du en samlet bedømmelse af dit dyr, samt hvor god du er til at fortælle om dyret. Du kommer til at deltage i konkurrencen om ærespræmier, og vi lover en rigtig hyggelig dag. Dit dyr får en plads ved de andre børneudstilleres dyr, og her skal de stå under dyrskuet.

Årets Facebook – pris for deltagere i børnedyrskuet

Vi har igen i år en Facebook-pris, som du kan læse reglerne for nedenunder.
Hvis du er tilmeldt til børnedyrskuet er du meget velkommen til at deltage i fotokonkurrencen. Send os et billede af dit dyr og dig på en mail til koordinator@aulumdyrskue.dk samt en kort beskrivelse af, hvorfor dit dyr er noget helt specielt. Som minimum gerne med dit kæledyrs navn og hvilken race det er. Så er du meldt til  vores Facebook konkurrence, hvor andre gæster og dyre-interesserede kan gå ind og stemme på det bedste billede.

Det billede, der har flest likes på Facebook-siden d. 10. august kl. 15.00. bliver kåret som vinder af årets Facebook-pris. Vinderen udnævnes på Facebook den 9. august og modtager en præmie på dyrskuedagen den 11. august.

 

Vær opmærksom på

Alle voksne udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd under skuet (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr, også til børnedyrskuet. Hvis du er 12 år, eller derunder, skal du ikke selv bruge armbåndet, men kan give det til en hjælper. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen. Vi sender jer armbåndene, katalog numre, program for dagen m.m. med posten i ugen op til dyrskuet.

Der skal kun betales, hvis der ønskes tilsendt ekstra armbånd sammen med det, der følger med tilmeldingen. Skal der medsendes ekstra armbånd, bedes beløbet indbetalt på Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay eller Swipp på tlf. 71758351. HUSK VENLIGST AT PÅFØRE NAVN VED BETALING.

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundhedsvurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. Data indsamles evt. fra CHR (Det centrale Husdyrregister), kvægdatabasen og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES.

Ved deltagelse i dyrskuet samt fotokonkurrencen – årets facebook pris, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billederne på deres facebook side, og evt. på hjemmesiden.