GEDER PÅ AULUM DYRSKUE 14.8 2021

 

Tilmelding

Tilmeldingen for dyr til Aulum Dyrskue 14. august 2021 er åben fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender. Bemærk at der også sendes en bekræftelses mail til jer hvis tilmeldingen er sket korrekt.

Prisen for tilmelding er 100 kr. pr. ged. Det er vigtigt at du medbringer gyldig sundhedserklæring på dagen for arrangementet. Vi sender denne på mail til dig i god tid inden skuet.

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores Regler og vilkår og sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr. Ved udstilling af ged med kid, er to armbånd inkluderet.

Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Vi sender jer armbåndene med posten mens program for dagen m.m. sendes pr mail.

 

Betaling

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på mobilepay til 49968.

VIGTIGT: Udstillerens navn skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se alle jeres skønne geder til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundheds-vurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. Data indsamles fra CHR (Det centrale Husdyrregister) og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstiller samt udstillede dyr samt resultater under skuet på deres Facebook side, og på hjemmesiden.