KVÆG PÅ AULUM DYRSKUE 8/8 2020

 

Tilmeldingen er åben fra 1. maj til 9. juli, og foregår med en formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender tilmelding.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

Prisen for tilmelding er 200 kr. pr. kreatur, og denne pris er inklusiv tankprøver af mælkebesætninger.

 

 

Sundhedsregler

Vi følger sundhedsreglerne fra Landsskuet, Herning, og vil offentliggøre disse, når de er fastlagt.

Fra 2018: Vær venligst opmærksom på reglerne omkring blodprøver. Der er krav om blodprøvning for salmonella af alt kvæg af malkerace, der skal udstilles. Der er desuden nyt  vedrørende streptokokker. Indkøb af køer fra en B-strep. smittet besætning til en mælkeleverende besætning vil medføre, at modtagerbesætningen  registreres som smittet.

Husk at læse vores Regler og vilkår samt sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd. (indgangbillet) Der er 1 armbånd inkluderet i prisen pr. udstillet dyr. Ved udstilling af dyr med kalv, er to armbånd inkluderet. Hvis der er brug for yderligere armbånd, kan disse bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller købes ved indgangen på dyrskuedagen. Vi sender jer armbåndene med posten mens program for dagen m.m. sendes pr mail.

 

Betaling af tilmeldte dyr

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto: 7617 – 2016057, eller på MobilePay til 49968. Husk venligst at påføre udstillerens navn og tlf.nr. på indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn skrives i kommentarfeltet.

 

Mønstringskonkurrence

Der er mønstringskonkurrence for kvæg og I kan tilmelde jer enten hjemmefra på tilmeldingsformularen, eller udenfor dyrskuekontoret inden kl. 12:00 på dyrskuedagen.

Der er i år ingen derby konkurrence for kalve, men de kan tilmeldes og bedømmes.

 

Vi glæder os til at se alle jeres skønne kreaturer til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på besætningen og tilmeldte dyr til brug forsundhedsvurdering jf. dyrskuets sundhedsregler, katalog mv. Data indsamles fra CHR (Det centrale Husdyrregister) og Kvægdatabasen, og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES. Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstiller samt udstillede dyr samt resultater under skuet på deres facebook side, og på hjemmesiden.