Tilmeldingen til dyrskuet 10. august 2019 er endnu ikke åben.

 

Aulum Dyrskue ønsker at invitere flere lokale non profit foreninger til at deltage i dyrskuet. Da vi ønsker så mange som muligt kan deltage, gør vi det gratis at udstille med en stand på 4 x 4 meter. Hvis en større stand ønskes, giver vi standprisen fra gratis-standen i rabat.

Kom og vis flaget i lokale omgivelser og tilmeld jer nedenfor efter 1 maj 2019.

Du bedes udfylde formularen så vi ved hvilken størrelse stand, I ønsker, om I skal bruge strøm på standen, samt alle jeres informationer.

Vær opmærksom på at der ikke følger armbånd med til den gratis stand. Hvis der købes en større stand medfølger der 3 styk armbånd, som sendes til Jer inden dyrskuet. I kan nedenfor bestille det antal armbånd, der skal bruges for at bemande den gratis stand.

Ved køb af større stand, strøm samt armbånd, fremsendes en faktura til den oplyste mailadresse. Denne faktura betales ved overførsel til dyrskuets konto: 7617-2016057, eller på mobilepay nr. 49968.

VIGTIGT: Udstillerens navn og tlf.nr. skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn og tlf. nr. skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se jer til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må indsamle data på foreningen til brug til katalog, oversigt over stande og udstillere, mv.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstiller under skuet på deres facebook side, og på hjemmesiden.