HESTE PÅ AULUM DYRSKUE 8/8 2020

Tilmelding

Tilmeldingen for heste er åben fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender tilmeldingen. Bemærk at der også sendes en bekræftelsesmail til jer, hvis tilmeldingen er sket korrekt.

Ved tilmelding efter denne frist, vil I ikke blive nævnt i dyrskuekataloget, og der pålægges en ekstra pris på 50 kr. for administration.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

 

Hestene inddeles i 2 kategorier avlsheste og rideheste

  • Avlsheste. De udstillede heste skal som hovedregel være godkendt af/eller via afstamning tilknyttet et avlsforbund under Landsudvalget for Heste i Danmark. Det foregår på trekantbane ved mønstring. Prisen for tilmelding er 150 kr. pr. hest.
  • Rideheste. Der kræves ingen kendskab til afstamning, og alle heste på 3 år og derover kan deltage. Foregår under rytter i hesteringen. Prisen for tilmelding er 75 kr. pr. hest

 

Gratis mønstringskonkurrence

Alle udstillede heste (avlsheste, rideheste samt heste på børnedyrskuet) kan på dagen inden kl. 11 tilmelde sig mønstringskonkurrencen inden dyrskuet ved at tilføje det på tilmeldingsformularen eller med en mail til koordinator@aulumdyrskue.dk

Hvis I ønsker at modtage reglerne for mønstring, kan dette sendes pr. mail ved kontakt til koordinator@aulumdyrskue.dk eller modtages på skrift ved tilmelding på dyrskuedagen.

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores Regler og vilkår samt sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller.

Det er vigtigt at du medbringer gyldig sundhedserklæring på dagen for arrangementet. Vi sender denne på mail til dig i god tid inden skuet.

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd. (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr. Ved udstilling af hest med føl, er to armbånd inkluderet. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen. Vi sender jer armbåndene med posten mens program for dagen m.m. sendes pr mail.

 

Betaling for tilmelding

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay til 49968.
Husk venligst at påføre betalingen udstillerens navn og tlf.nr. Ved brug af mobilepay skal navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os rigtig meget til at se alle jeres skønne heste til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundhedsvurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. 

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstillere samt udstillede dyr, samt resultater under skuet på deres Facebook side, og på hjemmesiden.