Tilmelding til Aulum Dyrskue lørdag den 10. august er endnu ikke åben. Datoen offentliggøres senere.

 

Vi gør opmærksom på skærpede regler omkring kræmmerstande. Disse kan kun bestilles af kræmmere uden CVR nummer. Ønsker en kræmmer med CVR nummer at bestille en stand, er dette til en anden pris. Se nærmere priser og standstørrelser under standudstillere under udstillere.

Skriv venligst på din tilmelding hvilke produkter I skal sælge på standen, så vi for jeres skyld kan forsøge at undgå flere kræmmere med samme type produkter.

 

Vær opmærksom på at tilkøb af strøm, medfører en tillægsydelse på 250 kr. ved 230 volt og 750 kr. ved 380 volt.

 

Husk at læse vores regler og vilkår inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

Vi ser gerne at I tilmelder jer inden den 6. juli, samt betaler forud for at vi bedre kan disponere over pladsens stande, men I er også velkommen til blot at komme på dagen. Her kan vi dog ikke garantere at i får en bestemt stand, og det er som udgangspunkt ikke muligt at få adgang til strøm. Vi reserverer kun en stand ved forudbetaling.

Alle på standen skal bære dyrskuets armbånd (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet i standens pris. Er I mere end 1 person, der passer standen, skal et ekstra armbånd tilkøbes ved bestilling eller ved indgang. Vi sender jeres armbånd med posten.

Hvis 1 stand er for lille, skal der bestilles 2 stande, hvilket selvfølgelig inkluderer 2 armbånd. Hvis der bestilles 2 stande, bliver det som udgangspunkt 2 stande, der ligger ved siden af hinanden, så facademålet bliver 16 meter.

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er betalt på dyrskuets konto: 7617-2016057, eller på mobilepay nr. 49968.

VIGTIGT: Udstillerens navn og tlf. nr. skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn og tlf. nr. skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se jer til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til dyrskuet gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må indsamle data på udstiller til brug til katalog, oversigt over stande og udstillere, mv.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstiller under skuet på deres facebook side, og på hjemmesiden.