Tilmeldingen til dyrskuet 11. august 2018 er åben.

 

Husk at læse vores regler og vilkår inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

Alle på standen skal bære dyrskuets armbånd (indgangsbillet) Der er 3 armbånd inkluderet i standens pris, uanset størrelsen på standen. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med standen, eller købes ved indgangen på dyrskuedagen. Vi sender jer armbåndene med posten med program for dagen m.m.
Betaling bedes ske til Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay til 49968.

VIGTIGT: Udstillerens navn og tlf. nr. skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn og tlf. nr. skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk dyrskuedag!

 

Ved tilmelding til dyrskuet gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må indsamle data på udstiller til brug til katalog, oversigt over stande og udstillere, mv.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstiller under skuet på deres facebook side, og på hjemmesiden.