Aulum Dyrskue åbnede første gang dørene i 1907, men på daværende tidspunkt var der også dyrskue i den nærliggende landsby Feldborg. Her havde en gruppe landmænd dannet deres egen landboforening i protest mod at dyrskuet ville blive holdt i Hodsager hvert år. Det blev derfor besluttet at Aulum og Hodsager skulle holde dyrskuet på skift hvert år, men i 1922 blev det besluttet at Aulum fremover skulle være vært for dyrskuet hvert år.

Aulum Dyrskue er siden 2015 blevet arrangeret af foreningen Aulum Dyrskue, hvor en bestyrelse sørger for at skuet kan køre videre år efter år. Siden da har Aulum Dyrskue været et samlingpunkt for landmænd og dyre-udstillere i Aulum og omegn, og dyrskuet gæster hvert år både udstillere, kræmmere, lokale foreninger og dyreelskere i alle aldre.

Dyrskuet vil i år som sædvanligt bestå af kvæg, heste, får og geder, fjerkræ, kaniner og børnedyrskue. Herudover er der i år også legeområde til børnene, træf for veteranbiler og mc, traktortræk og naturligvis et stort kræmmermarked!