ÆSLER PÅ AULUM DYRSKUE 14.8 2021

Vi er klar til at gentage successen fra 2019, og vil i år igen have udstilling af æsler.

Prisen for udstilling er 150 kr. pr. æsel.

 

Tilmelding

Tilmeldingen for æsler er åben fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender tilmeldingen. Bemærk at der også sendes en bekræftelses mail til jer, hvis tilmeldingen er sket korrekt.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores Regler og vilkår, samt sundhedsregler inden du tilmelder dig som udstiller.

Det er vigtigt at du medbringer en gyldig sundhedserklæring på dyrskuedagen. Vi sender dig denne erklæring, så du kan udfylde og medbringe den.

Har I spørgsmål til noget, så kontakt venligst Thomas Routh på telefon 2129 0508 eller mail til forpagteren@yahoo.dk

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd under dyrskuet. Der er et armbånd inkluderet pr udstillet dyr. Hvis der udstilles æsel med føl, inkluderes to armbånd. Har I brug for yderligere armbånd, kan I bestille disse sammen med tilmeldingen, eller købe dem ved indgangen til dyrskuet. Armbånd for indgang og startnumre udleveres ved ankomst på pladsen. Program, sundhedserklæring etc., sendes på mail. Katalog kommer på hjemmesiden når det er færdigt, og kan afhentes på dyrskuekontoret på dyrskuedagen. Vi gør opmærksom på hvornår kataloget er færdigt her på hjemmesiden, samt med et opslag på vores Facebook side. Følg os på Facebook.

 

Betaling for tilmelding

Tilmelding til dyrskuet er først gældende efter betaling, enten ved bankoverførsel til 7617 – 2016057 eller med Mobile Pay til 49968. Husk venligst at påføre udstillerens navn på betalingen.

 

Vi glæder os til at se jer og jeres skønne æsler til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug i katalog, bedømmelseslister, resultater etc.

Ved deltagelse i dyrskuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstillere og dyr, samt resultater på Facebook og på hjemmesiden.