BØRNEDYRSKUE VED AULUM DYRSKUE 14.8 2021

Tusind tak til alle udstillere ved årets skue. I var så gode til at vise jeres dyr frem, og vi uddelte mange præmier til jer. Vi vil nu lave diplomer til jer, og sende jer med posten.

 

Tilmelding til dyrskuet 2022

Tilmeldingen til børnedyrskuet ved Aulum Dyrskue er åben fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side.

Du kan tilmelde din hamster, kanin, hund, kat, kylling eller et helt andet dyr til børnedyrskuet, hvis du er under 14 år. Det er helt gratis at tilmelde dig til børnedyrskuet, og du skal blot udfylde tilmeldingsskemaet her på siden fra den 1. maj.

På Aulum Dyrskue får du en samlet bedømmelse af dit dyr, samt hvor god du er til at fortælle om dyret. Du kommer til at deltage i konkurrencen om ærespræmier, og vi vil gøre vores for at du får en rigtig hyggelig dag. Dit dyr får en plads ved de andre børneudstilleres dyr, og her skal de stå under dyrskuet.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

Kontakt os hvis I er i tvivl om noget. Erik Sørensen kan træffes på 2249 2806 eller med mail til formand@aulumdyrskue.dk

Årets Facebook – pris for deltagere i børnedyrskuet

Vi har igen i år en Facebook-pris, som du kan læse reglerne for nedenunder.
Hvis du er tilmeldt til børnedyrskuet er du meget velkommen til at deltage i fotokonkurrencen. Send os et billede af dit dyr og dig på en mail til koordinator@aulumdyrskue.dk samt en kort beskrivelse af, hvorfor dit dyr er noget helt specielt. Som minimum gerne med dit kæledyrs navn og hvilken race det er. Så er du meldt til  vores Facebook konkurrence, hvor andre gæster og dyre-interesserede kan gå ind og stemme på det bedste billede. Vi skal modtage dit billede senest den 25. juli for at du kan deltage.

Det billede, der får flest likes på Facebook-siden mellem d. 1. august til d. 13. august kl. 15.00. bliver kåret som vinder af årets Facebook-pris. Vinderen udnævnes på Facebook den 13. august og modtager en præmie på dyrskuedagen.

Følg vores Facebook side og se hvordan konkurrencen skrider fremad.

 

Regler

Læs venligst regler og vilkår, der omhandler reglerne for udstilling på Aulum Dyrskue, samt sundhedsreglerne. Selv ved udstilling på børnedyrskue, skal reglerne overholdes og de korrekte dokumenter medbringes. Vi sender jer f.eks. en sundhedserklæring, som i skal udfylde på jeres dyr, og fremvise ved indgang på pladsen.

Ved indgang på dyrskuepladsen vil en dyrlæge se på de udstillede dyr, og syge dyr vil blive nægtet adgang for at beskytte resten af dyrene.

 

Spørg endelig os hvis i er i tvivl om noget. Ring til Erik på telefon 2249 2806 eller mail til formand@aulumdyrskue.dk

 

 

Armbånd til indgang

Alle voksne udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd under skuet (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr, også til børnedyrskuet. Hvis du er 12 år, eller derunder, skal du ikke selv bruge armbåndet, men kan give det til en hjælper. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbånd og startnumre udleveres til jer ved ankomst på pladsen på dyrskuedagen. Programmet, sundhedserklæring etc., vil blive sendt til jer på mail. Dyrskuekataloget kan I finde på hjemmesiden når det er færdigt, og kan desuden afhente et på dyrskuekontoret på dagen.

 

Ønsker I at købe armbånd eller frokost, bedes beløbet indbetalt på dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay på tlf. 71758351. HUSK VENLIGST AT PÅFØRE NAVN VED BETALING.

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundhedsvurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. Data indsamles evt. fra CHR (Det centrale Husdyrregister), kvægdatabasen og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES.

Ved deltagelse i dyrskuet samt fotokonkurrencen – årets Facebook pris, gives der samtidig tilladelse til at Aulum Dyrskue må anvende billederne på deres Facebook side, og på hjemmesiden.