FÅR PÅ AULUM DYRSKUE 

Mange tak til alle udstillere for en fantastisk dyrskuedag. Vi håber vi ses igen til næste år!

Tilmelding

Tilmeldingen for får til Aulum Dyrskue kan ske fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

Prisen for tilmelding er 100 kr. pr. får. Det er vigtigt at du medbringer gyldig sundhedserklæring på dagen for arrangementet. Vi sender denne på mail til dig i god tid inden skuet.

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores Regler og vilkår og sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

Har I spørgsmål til noget, så kontakt venligst Thomas Routh på telefon 2129 0508 eller mail til forpagteren@yahoo.dk

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr. Ved udstilling af får med lam, er to armbånd inkluderet. Hvis der er brug for yderligere armbånd, kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbånd for indgang udleveres ved ankomst på pladsen, mens program, sundhedserklæring etc., sendes på mail. Kataloget kommer på hjemmesiden når det er færdigt, og kan også afhentes på kontoret på dyrskuedagen. Vi informerer på hjemmesiden når kataloget er færdigt, samt laver et opslag i vores Facebook gruppe. Følg os på Facebook.

 

Betaling

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay til 49968.

VIGTIGT: Udstillerens navn og tlf. nr. skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal udstillers navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se alle jeres skønne får til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundheds-vurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. Data indsamles fra CHR (Det centrale Husdyrregister) og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstiller samt udstillede dyr, samt resultater under skuet på deres Facebook side, og på hjemmesiden.