GEDER PÅ AULUM DYRSKUE 

Tusind tak til alle udstillere. Vi håber vi ses igen i 2022!

Tilmelding

Tilmeldingen for dyr til Aulum Dyrskue er åben fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender. Bemærk at der også sendes en bekræftelses mail til jer hvis tilmeldingen er sket korrekt.

Prisen for tilmelding er 100 kr. pr. ged. Det er vigtigt at du medbringer gyldig sundhedserklæring på dagen for arrangementet. Vi sender denne på mail til dig i god tid inden skuet.

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores Regler og vilkår og sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

Har I spørgsmål til noget, så kontakt venligst Thomas Routh på telefon 2129 0508 eller mail til forpagteren@yahoo.dk

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr. Ved udstilling af ged med kid, er to armbånd inkluderet.

Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbånd til indgang udleveres ved ankomst på pladsen på dyrskuedagen, mens program, sundhedserklæring etc., sendes til jer på mail. Kataloget kommer på hjemmesiden når det er færdigt, og kan desuden afhentes på kontoret på dyrskuedagen. Vi vil lave opslag her på hjemmesiden samt på Facebook siden, når kataloget er færdigt. Følg os på Facebook.

 

Betaling

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på mobilepay til 49968.

VIGTIGT: Udstillerens navn skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se alle jeres skønne geder til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundheds-vurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. Data indsamles fra CHR (Det centrale Husdyrregister) og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstiller samt udstillede dyr samt resultater under skuet på deres Facebook side, og på hjemmesiden.