KVÆG PÅ AULUM DYRSKUE 

 

Tusind tak til alle udstillere 14/8 2021. Vi håber vi ses igen til næste år!

Tilmelding 2022

Tilmelding foregår med en formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender tilmelding.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

Prisen for tilmelding er 200 kr. pr. kreatur, og denne pris er inklusiv tankprøver af mælkebesætninger.

Hvis tilmelding af ko med kalv, noter gerne kalvens nummer i bemærkningsfeltet.

 

Har I spørgsmål til kødkvæg, så kontakt venligst Thomas Routh på telefon 2129 0508 eller mail til forpagteren@yahoo.dk

Har I spørgsmål til malkekvæg, så kontakt venligst Line Nørgaard Sørensen på 60246029 eller mail til lnrservice@gmail.com

 

Sundhedsregler

Vi følger sundhedsreglerne fra Landsskuet, Herning, og vil offentliggøre disse, når de er fastlagt.

Vær venligst opmærksom på reglerne omkring blodprøver. Der er krav om blodprøvning for salmonella af alt kvæg af malkerace, der skal udstilles. Der er desuden nyt  vedrørende streptokokker. Indkøb af køer fra en B-strep. smittet besætning til en mælkeleverende besætning vil medføre, at modtagerbesætningen  registreres som smittet.

Husk at læse vores Regler og vilkår samt sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd. (indgangbillet) Der er 1 armbånd inkluderet i prisen pr. udstillet dyr. Ved udstilling af dyr med kalv, er to armbånd inkluderet. Hvis der er brug for yderligere armbånd, kan disse bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbåndene udleveres ved jeres ankomst på pladsen på dyrskuedagen, mens program, sundhedserklæring etc., sendes til jer på mail. Kataloget kan findes på hjemmesiden når det er færdigt, og kan desuden afhentes på dyrskuekontoret. Vi laver et opslag her på hjemmesiden og på vores Facebook side når kataloget er færdigt, og kan hentes. Følg os på Facebook.

 

Betaling af tilmeldte dyr

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto: 7617 – 2016057, eller på MobilePay til 49968. Husk venligst at påføre udstillerens navn og tlf.nr. på indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal navn skrives i kommentarfeltet.

 

Mønstringskonkurrence

Der er mønstringskonkurrence for kvæg uden tilmelding. I skal bare stille ved ringen på tidspunktet for mønstring.

Der er i år ingen derby-konkurrence for kalve, men de kan tilmeldes og bedømmes.

 

Vi glæder os til at se alle jeres skønne kreaturer til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på besætningen og tilmeldte dyr til brug for sundheds-vurdering jf. dyrskuets sundhedsregler, katalog mv. Data indsamles fra CHR (Det centrale Husdyrregister) og Kvægdatabasen, og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES. Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstiller samt udstillede dyr samt resultater under skuet på deres Facebook side, og på hjemmesiden.