FORENINGER PÅ AULUM DYRSKUE 14.8 2021

 

Aulum Dyrskue ønsker at invitere lokale non profit foreninger til at deltage i dyrskuet. Da vi ønsker så mange som muligt kan deltage, gør vi det gratis at udstille med en stand på 4 x 4 meter. Hvis en større stand ønskes, giver vi standprisen fra gratis-standen i rabat.

Kom og vis flaget i lokale omgivelser og tilmeld jer fra 1. maj til 15. juli.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

 

Har du spørgsmål angående tilmelding af foreninger til dyrskuet, så kontakt venligst Erik Sørensen på 2249 2806 eller send en mail til formand@aulumdyrskue.dk

 

Tilmelding

Tilmeldingen til dyrskuet er åben fra 1. maj til 25. juli, og foregår med formularen nederst på denne side. Bemærk at formularen kun er synlig når tilmeldingen er åben. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender. Bemærk at der også sendes en bekræftelses mail til jer hvis tilmeldingen er sket korrekt.

Du bedes udfylde formularen så vi ved hvilken størrelse stand, I ønsker, om I skal bruge strøm på standen, samt alle jeres informationer.

 

Priser

Vær opmærksom på at der ikke følger armbånd med til den gratis stand. Hvis der købes en større stand medfølger der 3 styk armbånd, som I modtager ved ankomst til dyrskuet. I kan i formularen også bestille det antal armbånd, der skal bruges for at bemande den gratis stand.

 

Betaling

Ved køb af større stand, strøm samt armbånd, fremsendes en faktura til den oplyste mailadresse. Denne faktura betales ved overførsel til dyrskuets konto: 7617-2016057, eller på mobilepay nr. 49968.

Udstillerens navn og tlf.nr. skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal foreningens navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se jer til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må indsamle data på foreningen til brug til katalog, oversigt over stande og udstillere, mv.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstiller under skuet på deres facebook side, og på hjemmesiden.