HESTE PÅ AULUM DYRSKUE 

Mange tak til alle udstillere, som deltog på dyrskuet 14/8 2021. Vi håber vi ses igen i 2022!

Tilmelding

Tilmeldingen for heste er åben fra 1. maj til 15. juli, og foregår med formular nederst på denne side. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender tilmeldingen. Bemærk at der også sendes en bekræftelsesmail til jer, hvis tilmeldingen er sket korrekt.

Ved tilmelding efter denne frist, vil I ikke blive nævnt i dyrskuekataloget, og der pålægges desuden en ekstra pris på 50 kr. for administration.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

 

Har I spørgsmål angående heste, så kontakt venligst Karina Laursen på telefon 6019 4776 hverdage efter kl. 15 eller i weekenden. I kan også sende en mail til birkely33@gmail.com

 

Hestene inddeles i 2 kategorier avlsheste og rideheste

  • Avlsheste: De udstillede heste skal som hovedregel være godkendt af/eller via afstamning tilknyttet et avlsforbund under Landsudvalget for Heste i Danmark. Udstilling foregår på trekantbane ved mønstring. Prisen for tilmelding er 150 kr. pr. hest.
  • Rideheste: Der kræves ingen kendskab til afstamning, og alle heste på 3 år og derover kan deltage. Foregår under rytter i hesteringen. Prisen for tilmelding er 75 kr. pr. hest

 

Gratis mønstringskonkurrence

Alle udstillede heste (avlsheste, rideheste samt heste på børnedyrskuet) kan deltage i mønstringskonkurrencen ved tilmelding inden dyrskuet ved at tilføje det på tilmeldingsformularen eller med en mail til koordinator@aulumdyrskue.dk

Bemærk at I ikke kan tilmelde jer på dyrskuedagen.

Hvis I ønsker at modtage reglerne for mønstring, kan dette sendes pr. mail ved kontakt til koordinator@aulumdyrskue.dk eller modtages på skrift ved tilmelding på dyrskuedagen.

Konkurrencen vil foregå på en trekantbane, som er markeret med mønstringskonkurrence. Her er det muligt at komme og udføre sin mønstring fra kl 9.15-11.30, og udstillerne kan selv tilpasse mønstringen i forhold til hvad I ellers er tilmeldt, eks ridekonkurrence, avlskonkurrence eller børnedyrskue. Der er ingen tidsplan for mønstringen, man vil stille sig i kø til at komme ind. Når man er kommet op til dommeren skal man oplyse navn og alder på mønstre, og katalognummer på hesten.
Det er kun for forud tilmeldte, og der vil findes en vinder i hver gruppe af junior og senior. Vinderne vil få besked af dommerne.
Kritikkerne kan for alle der har deltaget, hentes ved dyrskuekontoret mellem 15-16 på dagen.

 

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores Regler og vilkår samt sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller.

Det er vigtigt at du medbringer gyldig sundhedserklæring på dagen for arrangementet. Vi sender denne på mail til dig i god tid inden skuet.

 

Armbånd til indgang

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd. (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr. Ved udstilling af hest med føl, er to armbånd inkluderet. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbånd og startnumre udleveres ved jeres ankomst på pladsen på dyrskuedagen. Programmet, sundhedserklæring etc., vil blive sendt til jer på mail. Dyrskuekataloget kan I finde på hjemmesiden når det er færdigt, og kan desuden afhente et på dyrskuekontoret på dagen. Vi laver et opslag på Facebook siden samt på hjemmesiden, når kataloget er færdigt.

 

Betaling for tilmelding

Tilmeldingen er først gældende når beløbet er indbetalt på Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay til 49968.
Husk venligst at påføre betalingen udstillerens navn og tlf.nr. Ved brug af mobilepay skal navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se alle jeres skønne heste til et forrygende arrangement!

 

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på tilmeldte dyr til brug til katalog, bedømmelseslister, resultater, for evt. sundheds-vurdering jf. dyrskuets sundhedsregler mv. 

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstillere samt udstillede dyr, samt resultater under skuet på deres Facebook side, og på hjemmesiden.