STANDUDSTILLER PÅ AULUM DYRSKUE 14.8 2021

 

Tilmelding

Tilmeldingen til dyrskuet 14. august 2021 er åben fra 1. maj, og foregår med formular nederst på denne side. Bemærk at formularen kun er synlig mens tilmeldingen er åben. Formularen udfyldes med alle de nødvendige info, og sendes automatisk til os, når i godkender tilmeldingen.

Vær opmærksom på at hvis din bestilling er gået korrekt igennem, forsvinder selve formularen fra siden, og du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

 

Har du spørgsmål angående udstilling på dyrskuet, så kontakt venligst Erik Sørensen på 2249 2806 eller send en mail til formand@aulumdyrskue.dk

 

Regler for udstilling

Husk at læse vores regler og vilkår inden du tilmelder dig som udstiller. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

 

Armbånd til indgang

Alle på standen skal bære dyrskuets armbånd (indgangsbillet) Der er 3 armbånd inkluderet i standens pris, uanset størrelsen på standen. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med standen, eller købes ved indgangen på dyrskuedagen. Vi sender jer armbåndene med posten med program for dagen m.m.

 

Betaling

Betaling for tilmelding af standen skal ske til Dyrskuets konto, enten ved bankoverførsel til konto nr. 7617 – 2016057 eller på MobilePay til 49968.

Udstillerens navn og tlf. nr. skal påføres indbetalingen. Ved brug af mobilepay skal firmaets navn skrives i kommentarfeltet.

 

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk dyrskuedag!

 

Ved tilmelding til dyrskuet gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må indsamle data på udstiller til brug til katalog, oversigt over stande og udstillere, mv.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at skuet må anvende billeder af udstiller under skuet på deres facebook side, og på hjemmesiden.