AULUM DYRSKUE

Dyrskuet i Aulum kan opleves hvert år den anden lørdag i august, og er samlingspunkt for dyreudstillere og landmænd i Aulum og omegn. På dyrskuedagen kan gæsterne opleve udstilling af kvæg, heste, får, geder, æsler, børnedyrskue, kaniner og fjerkræ. Samtidig vil der være stand udstilling af både firmaer, foreninger og kræmmere.

For børnene er der altid et legeområde med forskellige muligheder for hyggelig leg, og der er rig mulighed for at hilse på mange søde dyr. Børnene kan selv deltage i børnedyrskue med deres kæledyr, hvis de har lyst til at vise dyret frem, og svare på lidt spørgsmål om det. Læs mere om børnedyrskuet kunne være noget for dine børn.

Historie

Aulum Dyrskue åbnede første gang dørene i 1907, men på daværende tidspunkt var der også dyrskue i den nærliggende landsby Feldborg. Her havde en gruppe landmænd dannet deres egen landboforening i protest mod at dyrskuet ville blive holdt i Hodsager hvert år. Det blev derfor besluttet at Aulum og Hodsager skulle holde dyrskuet på skift hvert år, men i 1922 blev det besluttet at Aulum fremover skulle være vært for dyrskuet hvert år.

Aulum Dyrskue er siden 2015 blevet arrangeret af foreningen Aulum Dyrskue, hvor en bestyrelse sørger for at dyrskuet kan køre videre år efter år. Siden da har Aulum Dyrskue været et samlingspunkt for landmænd og dyreudstillere i Aulum og omegn, og dyrskuet gæster hvert år både udstillere, kræmmere, lokale foreninger og dyreelskere i alle aldre.

 

Dyrskuet vil i år som sædvanligt bestå af kvæg, heste, får og geder, fjerkræ, kaniner og børnedyrskue. Herudover er der i år også legeområde til børnene, træf for veteranbiler og motorcykler, traktortræk og naturligvis et stort kræmmermarked!

 

Kontakt information

Har du spørgsmål til noget omkring dyrskuet, så tøv ikke med at kontakte os. Mail til koordinator@aulumdyrskue.dk eller telefon 7175 8351

 

Aulum Dyrskue

Dyrskuepladsen på Ørrevej

7490 Aulum

CHR-nummer: 073064

CVR-nummer: 3573 9556