Vi er stolte af at kunne præsentere både politihundeshow og flere hesteshow.

Dansk Politihundeforening kommer med deres skønne hunde og laver et spændende show i den store ring for dyrskuets gæster kl. 12:15. Her vil i kunne se, hvordan dele af deres daglige træning foregår, fra indlæring af kontaktøvelser til at gå pænt ved siden af hundeføreren, De viser hvordan, hunden kan hente og bringe ting, hvordan hundene kan finde både mennesker og tabte/glemte ting, indlæring af leg med forskelligt legetøj, samt hvordan man fanger en ”forbryder”.

 

I hesteringen kan I opleve flere spændende shows kl. 10:45.

Midtjysk Køreselskab har netop fejret 50 års jubilæum, og lavede i 2018 lavede et stort show på Nr. Vosborg med Europa mesterskaber i Pløjning og tømmertræk. Der var et stort show, og det er dette show, de vil vise et lille udsnit fra på Dyrskuet.

Friser Midt kommer med sit showhold og laver showet ‘The Black Warhorse’, med kostumeklædte heste og rytter til musik. Frieser hesten er en af de ældste hesteracer, og stammer fra slut 1500 tallet i Friesland i Holland. Her blev frieseren blandt andet brugt af de adelige i 80 års krigen, hvor de kæmpede om at vinde Holland tilbage.

Horse boarding Danmark laver et aktionpræget show på en forhindringsbane med en board-rytter efter en rytter til hest. Det er en forholdsvis ny gren af ridesporten, der startede i England og efterhånden har bredt sig til alle andre lande. Det board der anvendes, er et mountain board, der også anvendes til at køre ned af bakker.