Børnedyrskue & bamse-skue

Dyrskue for børn i Aulum

Børnedyrskue

På børnedyrskue ved Aulum Dyrskue kan børn op til 14 år deltage. Børnene får en samlet bedømmelse af dit dyr, samt hvor gode de er til at fortælle om dyret. Når man deltager, er man samtidig i konkurrencen om ærespræmier, og vores søde dommere vil gøre deres bedste for at børnene får en rigtig hyggelig dag. Dyrene får en plads ved de andre børneudstilleres dyr, og her skal de stå under dyrskuet. Der gøres undtagelse ved kalve.

Du kan tilmelde din hamster, kalv, hest, kanin, hund, kat, kylling eller et helt andet dyr til børnedyrskuet, hvis du er under 14 år. Det er helt gratis at tilmelde dig til børnedyrskuet.

Bamse-skue

Som noget nyt kan børn deltage i en konkurrence med f.eks. sin bamse, dukke eller pyntede cykel. Denne konkurrence foregår efter børnedyrskuet, og også med tilmelding. 

Tilmelding er inklusiv et indgangsarmbånd til barnets hjælper.

De søde dommere vil spørge ind til det, som barnet har med, og her er mulighed for at vinde fine ærespræmier.

 

Kontakt os hvis I er i tvivl

Hvis I er i tvivl om noget vedrørende børnedyrskue eller bamse-skue, er I velkommen til at ringe til Jeanne Groth Pinnerup på 2844 4663 eller sende en mail til J_asmussen84@hotmail.com

Tilmelding

Aulum Dyrskue børnedyrskue

Tilmeld dig via linket nedenfor af til dyrskuets  shop. 

Det er ganske gratis for børn at deltage i disse konkurrencer, og tilmelding inkluderer et indgangsarmbånd til barnets hjælper. 

Tilkøb evt. flere armbånd eller frokost ved tilmeldingen.

Du kan tilmelde dig imellem den 1/5 og 15/7.

Længere nede på siden er reglerne for udstilling forklaret. Vi sender også forklaring ud pr mail.

Når I ankommer på dyrskuepladsen til syn af dyrene, modtager I startnumre og armbånd til indgang. 

Foto konkurrence

Aulum børnedyrskue konkurrence

Børnedyrskuet i Aulum har igen i år en foto konkurrence på Facebook siden.

Hvis du er tilmeldt til børnedyrskuet er du meget velkommen til at deltage i fotokonkurrencen. Send os et billede af dit dyr og dig på en mail til koordinator@aulumdyrskue.dk samt en kort beskrivelse af dig, og hvorfor dit dyr er noget helt specielt. Som minimum gerne med dit kæledyrs navn og hvilken race det er. Så er du meldt til vores Facebook konkurrence, hvor andre gæster og dyre-interesserede kan gå ind og stemme på det bedste billede. Vi skal modtage dit billede senest den 25. juli for at du kan deltage.

Det billede, der får flest likes på Facebook-siden mellem d. 1. august til d. 12. august kl. 15.00. bliver kåret som vinder af årets foto-pris. Vinderen udnævnes på Facebook siden den 12. august og modtager en præmie på dyrskuedagen.

Vinderen findes inde på Facebook siden. Følg vores side og se hvordan konkurrencen skrider fremad.  

Ved deltagelse i dyrskuet samt fotokonkurrencen , giver I samtidig tilladelse til at Aulum Dyrskue må anvende billederne på deres Facebook side, og på hjemmesiden.

Regler ved børnedyrskue

Læs venligst regler og vilkår, der omhandler reglerne for udstilling på Aulum Dyrskue, samt sundhedsreglerne. Selv ved udstilling på børnedyrskue, skal reglerne overholdes og de korrekte dokumenter medbringes. Vi sender jer f.eks. en sundhedserklæring, som i skal udfylde på dyrene, og fremvise ved indgang på pladsen. Her vil en dyrlæge se på de udstillede dyr, og syge dyr vil blive nægtet adgang for at beskytte resten af dyrene.

Du kan printe sundhedserklæring, som skal udfyldes og medbringes på dyrskuedagen. Sundhedserklæring-til-børnedyrskue

Her kan du se alle regler og vilkår vedrørende deltagelse på dyrskuet: Regler og vilkår børnedyrskue

Dyrskuet afholdes fast den anden lørdag i august på Dyrskuepladsen, Ørrevej i Aulum, og vil være åbent for publikum kl. 09:00 – 16:00. I dette tidsrum frabedes al kørsel på pladsen, og alle udstillere og deres dyr skal blive på pladsen.

Alle dyr skal synes af en dyrlæge ved ankomsten til skuet. Syge dyr bliver nægtet adgang. Dyrene skal være klar og tilset på pladsen senest kl. 08:30. Dyrlægerne er tilstede fra kl. 06:00 – 08:30, så I kan ankomme med jeres dyr i dette tidsrum.

Vi følger de officielle dyrskueregler ifølge Landsskuet i Herning.

Børn til og med 14 år kan deltage i børnedyrskue og bamse-skue

Indgangsarmbånd børnedyrskue

Alle voksne udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd under skuet (indgangsbillet) Der er 1 armbånd inkluderet pr. udstillet dyr, også til børnedyrskuet. Hvis du er 12 år, eller derunder, skal du ikke selv bruge armbåndet, men kan give det til en hjælper. Hvis der er brug for yderligere armbånd kan de bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller de kan købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbånd og startnumre udleveres til jer ved ankomst på pladsen på dyrskuedagen. Programmet, sundhedserklæring etc., vil blive sendt til jer på mail. Dyrskuekataloget kan I finde på hjemmesiden når det er færdigt.

Hvis I er i tvivl om noget vedrørende børnedyrskue eller bamse-skue, er I velkommen til at ringe til Jeanne Groth Pinnerup på 2844 4663 eller sende en mail til J_asmussen84@hotmail.com