Gæster på Aulum Dyrskue

Kontakt Aulum Dyrskue kvæg udstilling

Gæster kan igen i år komme til Aulum Dyrskue og opleve imponerende dyr og spændende stande. De dygtige dommere vil finde skuets bedste dyr indenfor kødkvæg, malkekvæg, heste, får og geder. 

I finder dyrskuet på dyrskuepladsen mellem Ørrevej og Industrivej anden lørdag i august.

Ved standene vil der være erhvervsudstilling, foreninger, kræmmere og private med stande. Her plejer at være store fine maskiner, lækkert mad, og salg af forskellige ting af private og kræmmere.

For børnene er der flere muligheder for at udstille i år. På børnedyrskuet kan børn udstille sit kæledyr, og vinde fine præmier. Som noget nyt kan børn også deltage i kæpheste konkurrence eller udstille sin bamse, dukke, cykel eller noget helt andet på bamse-skue. Det var et stort hit for både deltagere og gæster, så det gentages i år. 

Overvejer du at du eller dit barn skal være udstiller på dyrskuet, så læs meget mere under udstillere.

Kontakt os hvis du er i tvivl om noget, og følg os på Facebook for at følge med i nyheder.

Praktisk info

Prisen for indgang til dette års dyrskue er 50 kr. pr. person. Børn under 13 år kommer gratis ind. Billetterne for indgang kan købes ved indgangen til skuet, og I kan betale med mobile pay eller med kontanter.

Hvis du er medlem af Aulum Dyrskues forening for 150 kr. om året, modtager du to gratis indgangsbilletter til indgang på årets dyrskue. Læs mere om hvordan du bliver medlem af foreningen.

I finder os på Dyrskuepladsen, Ørrevej, 7490 Aulum.

Åbningstiden for gæster på dyrskuet er fra kl. 9:00-16:00.

Parkering ved dyrskuepladsen er gratis.

På pladsen er et restaurationstelt, hvor der kan købes mad i hele åbningstiden. Her kan der betales med kontanter eller mobile pay.

Tombola

Gæster tombola

Mange glade gæster plejer at lægge vejen forbi tombolaen, som er en fast tradition på Aulum Dyrskue. 

Holdet bag tombolaen er i gang med at finde gode præmier til de heldige vindere.

Alle køb går til at støtte dyrskuet.

Du kan betale med både kontanter og mobile pay.

Dyrskuepladsen

Når I gæster dyrskuepladsen skal I anvende indgang 1 ved Industrivej Syd eller indgang 2 ved Ørrevej. Her er vores søde frivillige klar til at hjælpe jer med at få købt indgangsarmbånd. Alle over 13 år skal bære dette armbånd mens I opholder jer på dyrskuepladsen.

På kortet nedenfor er indgange, stande, dyreringe m.m. illustreret. I kan altid finde en frivillig på dagen og spørge om hjælp. Vi bærer refleksveste, hvor der står Aulum Dyrskue på ryggen.