Kvæg på Aulum Dyrskue

Aulum Dyrskue kvæg

Dine kvæg kan også være med i konkurrencerne på Aulum Dyrskue. Du kan udstille kødkvæg og malkekvæg, samt besætningsgrupper af begge. Vi finder dygtige dommere, og I er med i konkurrencen om fine ærespræmier.

Tilmeldingen er åben fra den 1. juni til den 8. juli. Prisen for tilmelding er 200 kr. pr. kreatur, og denne pris er inklusiv tankprøver af mælkebesætninger. Grundet prøverne af dyrene, kan der ikke tilmeldes kvæg efter 8. juli. 

Der er mønstrings konkurrence for både malkekvæg og kødkvæg uden tilmelding. I skal bare stille ved ringen på tidspunktet for mønstring. Dette tidspunkt kan I se i programmet her.

Har I spørgsmål til kødkvæg, så kontakt venligst Thomas Routh på telefon 2129 0508 eller mail til forpagteren@yahoo.dk

Har I spørgsmål til malkekvæg, så kontakt venligst Line Nørgaard Sørensen på 60246029 eller mail til lnrservice@gmail.com

Vi glæder os til at se alle jeres skønne kreaturer til et forrygende arrangement!

Følg os på Facebook

Malkekvæg og kødkvæg

Malkekvæg

Dine kvæg bedømmes af dygtige dommere, og I er med i konkurrencen om gode ærespræmier. 

Alle racer er velkommen.

Har I spørgsmål til malkekvæg, så kontakt venligst Line Nørgaard Sørensen på 60246029 eller mail til lnrservice@gmail.com

Tilmeld dine kvæg fra 1/6 til 8/7 her på shoppen, som der er linket til nedenfor. Her tilføjer du en tilmelding pr dyr, så vi får samtlige oplysninger på dyrene.

Malkekvæg Aulum Dyrskue
Kødkvæg Aulum Dyrskue
Kødkvæg

Vi har dommere, som kan bedømme flere racer. Er der tilmeldt 10 eller flere kødkvæg fra samme race, sørger vi for en racespecifik dommer hvis muligt.

Alle racer er velkommen.

Har I spørgsmål til kødkvæg, så kontakt venligst Thomas Routh på telefon 2129 0508 eller mail til forpagteren@yahoo.dk

Tilmeld dine kvæg her mellem 1/6 og 8/7. Anvend linket nedenfor og du bliver ledt ind til shoppen, hvor du laver en tilmelding pr dyr.

Regler for udstilling af kvæg

Husk at læse vores Regler og vilkår samt sundhedsreglerne inden du tilmelder dig som udstiller. Vi følger sundhedsreglerne fra Landsskuet, Herning, og vil offentliggøre disse, når de er fastlagt. Det er vigtigt at alle krav overholdes, før din tilmelding kan anses som værende gyldig.

Regler og vilkår kvæg

Sundhedsregler 

Alle udstillere og hjælpere skal bære dyrskuets armbånd. (indgangbillet) Der er 1 armbånd inkluderet i prisen pr. udstillet dyr. Ved udstilling af dyr med kalv, er to armbånd inkluderet. Hvis der er brug for yderligere armbånd, kan disse bestilles og betales sammen med tilmeldingen, eller købes ved indgangen på dyrskuedagen.

Armbånd og trækkerhatte udleveres ved jeres ankomst på pladsen på dyrskuedagen, mens program, ejer-erklæring etc., sendes til jer på mail. Kataloget kan findes på hjemmesiden når det er færdigt. Vi laver et opslag på vores Facebook side når kataloget er færdigt, og kan hentes. Du kan hente ejererklæringen her:  ejer-erklæring: Ejererklæring-kvæg

Der er mønstrings-konkurrence for kvæg uden tilmelding. I skal bare stille ved ringen på tidspunktet for mønstring.

Der er i år ingen derby-konkurrence for kalve, men de kan tilmeldes og bedømmes.

Ved tilmelding til skuet gives der samtidig tilladelse til at skuet må indsamle data på besætningen og tilmeldte dyr til brug for sundheds-vurdering jf. dyrskuets sundhedsregler, katalog mv. Data indsamles fra CHR (Det centrale Husdyrregister) og Kvægdatabasen, og leveres af Landbrug & Fødevarer/SEGES.

Ved deltagelse i dyrskuet, gives der samtidig tilladelse til at dyrskuet må anvende billeder af udstiller samt udstillede dyr samt resultater under skuet på vores Facebook side, og på hjemmesiden.

Miss Aulum konkurrence for kvæg

Miss Aulum, skønhedskonkurrence for kvæg

Hos Aulum Dyrskue har vi en fast tradition med at finde årets Miss Aulum.

Igen i år skal vi finde vinderen mellem de køer og kvier, som dommerne har bedømt som skuets bedste malkekøer og skuets bedste kødkvæg. Dette gælder bedste hundyr af samtlige racer.

I denne skønhedskonkurrence vil det i år blive alle kvæg dommere og dommer assistenter, som finder vinderen. som de synes bedst om på tværs af racerne. 

På billedet ses Miss Aulum 2022, udstillet af Malthe Vejsmann. I 2022 fandt Kenneth Mikkelsen og Tommy Tønning vinderen.