Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Aulum Dyrskue
Gl. Engvej 3
7490 Aulum
CVR nr.: 35739556
Telefon Erik Sørensen: 22492806
E-mail: koordinator@aulumdyrskue.dk

Priser
Hos Aulum Dyrskue er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Dog ikke under en tilmeldingsperiode. 

Betaling
Aulum Dyrskue modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Fortrydelsesret

Når du har tilmeldt dig til udstilling af dyr eller stande, kan der ske noget uforudset, så du ikke kan deltage alligevel. I dette tilfælde har du fortrydelsesret med tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret indtil tilmeldingsfristen.

Fortrydelse skal anmeldes til os pr. mail til koordinator@aulumdyrskue.dk

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg.nr. og konto.nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Aulum Dyrskue. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.